Revalideren na corona

Hoe werkt revalideren na corona?

Coronapatiënten zijn vaak een langere periode ziek geweest en hebben ook hierna nog lang last van fysieke en mentale klachten. Fysiotherapeuten kunnen een meerwaarde bieden in de vorm van hulp, advies en begeleiding. Fysieke problemen kunnen hierbij samen met de fysiotherapeut aangepakt worden zodat u weer snel de oude bent.

Ook als u milde klachten heeft gehad kunt u problemen in het herstel ondervinden. Ook hierbij bent u bij ons aan het juiste adres.

Als je door corona veel op bed hebt gelegen verlies je veel spierkracht en uithoudingsvermogen. Wij zien dat patiënten met corona weinig spierkracht en uithoudingsvermogen over houden en niet goed weten hoe ze dit moeten oplossen. Met onze fysiotherapeuten helpen wij u om zo snel mogelijk weer op het oude niveau te komen door aan uw spierkracht en uithoudingsvermogen te werken.

Wij stellen samen met u een plan op maat op. Ieder persoon is anders waardoor wij vinden dat deze persoonlijke aandacht belangrijk is. Doormiddel van een persoonlijk oefenschema gaan wij activiteiten zoals wandelen, fietsen en traplopen weer oppakken. Naast de oefeningen thuis zullen wij ook in de praktijk aan kracht en spierversterkende oefeningen werken.

Scroll naar top